torsdag 1 december 2016

Agneta Nyholm Winqvist, Graceful living - Konsten att leva varsamt & innerligt


Vi vet att ingenting i livet kan tas för givet.

Graceful Living är en ideologi som med hjälp av andliga och vetenskapliga idéer skapar ett medvetet, varsamt och njutbart liv. I boken får du vägledning för att komma igång och nå det verkligt välgörande och hållbara i ditt liv. Graceful Living erbjuder kraftfull inspiration, kunskap och strukturer för att såväl individen som världen i stort skall komma tillbaka på banan och leva mer hållbart, innerligt och njutbart.

Du kommer lära dig om hur vi historiskt har behandlat varandra och vår jord. Du får inspiration till hur du på ett mer lekfullt sätt kan hantera olika svårigheter. Du får ta del av den fantastiska biomimitiken - läran om hur naturen alltid hittar lösningar som vi människor kan imitera. Du kommer framförallt att öppna dina sinnen och din kropp för att börja leva mer varsamt och innerligt.

Agneta Nyholm Winqvist har i över 23 år arbetat som egen företagare och föreläst runt om i landet på temat ”Lusten till livet”, arbetsglädje och effektivitet. 2009 grundade hon School of Graceful Living som erbjuder ledarskaps- och inredningsutbildningar utifrån hennes egna filosofi. Hon har tidigare skrivit 6 böcker om hur man skapar balans och harmoni med hjälp av Feng shui och Wabi sabi.

Inga kommentarer: